Vacuum behandling

Fuld zoneterapibehandling

For både voksne og børn

Jeg afsætter 45 min. til en konsultation.
En vacuum behandling består af 2 trin.

Vacuum støvlerne giver en fuld zoneterapibehandling og vacuumkopperne fjerner blokeringer på meridianbanernes akupunkturpunkter.

Erfaringer viser at den kombination giver hurtige resultater.

$

Trin 1

Du får filtstøvlerne på fødderne, en pose sluttes tæt omkring og tilsluttes vacuum. Denne behandling giver dybtgående zoneterapi på alle reflexzoner. Støvlerne fjernes efter 10 min. og farverne på fødderne fortæller hvor kroppen er belastet – et termisk billede.

$

Trin 2

Vacuumkopperne – bløde cilikone kopper – sættes på udvalgte akupunkturpunkter på fødder, hænder, arme og underben. Kopperne sidder ca. 1 min. på hver punkt, og flyttes rundt.

Du vil sansynligvis føle dig “let” og træt efter behandlingen, så det er bedst at slappe af et par timer efter behandlingen.

Det er også vigtigt at drikke rigeligt vand.

Behandlingen giver ingen bivirkninger, men du kan forvente reaktioner, hvilket vi snakker om.

Du kan læse mere på: www.vacuflex.com

Effektiv behandling

Hvis du er kræftramt og er i kemo- eller strålebehandlingen, kan du reducere bivirkningerne med behandling med vacuumstøvler. Denne konsultation varer 30 min. og er meget effektiv. Pris 270kr

Pollenallergi kan afhjælpes med behandling med vacuumstøvler, det er mindre tidskrævende og billigere, konsultationen varer 30 min. Pris 270kr